El Condor maakt gebruik van PostNL services, om je pakket te verzenden. En streeft naar een levertijd van 1 t/m 3 werkdagen!Brievenbuspakket (ALTIJD GRATIS VERZENDING)


Aangezien onze product niet gebruik maakt van veel ruimte. Sturen wij deze meestal via de brievenbus. Mocht je bestelling groter zijn dan zorgen we alsnog voor dat die netjes wordt afgeleverd. Daarnaast ontvang je van ons een Track & Trace code. LET OP! El Condor wordt niet verantwoordelijk gesteld voor de verdwijning van het pakketje. 


Je ontvangt, vanaf het moment dat je pakket ons magazijn verlaat, een mail met een link naar de website van PostNL en je track & trace code. Vanuit daar kunnen je de status van je pakket blijven volgen.Leveraders wijzigen

Helaas kan ons systeem geen wijzigingen meer aan orders aanbrengen zodra ze geplaatst zijn. De reden hiervoor is dat El Condor altijd probeert zo snel mogelijk te verpakken en verzenden. Daarom willen we benadrukken, om altijd goed te controleren of je de juiste persoonlijke gegevens hebt ingevuld, voordat je je bestelling definitief maakt.

Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice en houd je bestelnummer en adres bij de hand.