Van welke materialen zijn jullie sieraden gemaakt?

Onze sieraden zijn gemaakt van verschillende materialen! De meeste sieraden in onze webshop zijn gemaakt van stainless steel of verguld goud. Ook hebben wij een aantal koperen sieraden. Wil u weten hoe u het beste om kunt gaan met uw sieraden?  Neem dan even een kijkje op de materialen & meer pagina.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening! Dit betekent dat u geen verzendkosten hoeft te betalen.

 

Hoelang duurt het voordat het pakketje is verzonden?

Wij streven ernaar om uw pakketje binnen 1-2 werkdagen te verzenden.

 

Kan je douchen/zwemmen met de sieraden?

Met de stainless steel sieraden kunt u gewoon douchen en zwemmen! Om de gold plated sieraden mooi te houden raden wij aan om hier niet mee te douchen/zwemmen. Ook raden wij het af om met de koperen sieraden te douchen/zwemmen.  In de productbeschrijving staat altijd van welk materiaal het sieraad is gemaakt.

  

Wat zijn de retourkosten?

De retourkosten nemen wij niet voor eigen rekening. Dat betekent dat als u een item retour wil sturen, u de verzendkosten zelf moet betalen. De verzendkosten hiervan zijn €4.00. Voor meer informatie over retourneren raden wij aan om een kijkje te nemen op onze retourpagina.

 

Wat zijn jullie contact gegevens?

U kunt ons altijd mailen naar: www.info@ice-condor.nl